DR. HAMAR ÜGYVÉDI IRODA

"Szaktudás, megbízhatóság, személyre szabott jogi megoldások"

DR. HAMAR ÜGYVÉDI IRODA

Professzionális ügyvédi együttműködés

Az Iroda munkatársai az ország neves egyetemein végezték tanulmányaikat. Kollégáink Pécsen, Budapesten és Debrecenben szerezték meg szaktudásukat, amelyet azóta már több éve a gyakorlatban kamatoztatnak.

Dr. Hamar Endre
Irodavezető ügyvéd
SZOLGÁLTATÁSOK

Széleskörű jogi szolgáltatások

Irodánk nagyon fontosnak tartja az előzetes, az üzleti elvárásoknak megfelelő jogi tanácsadást.

HUI webpage

M&A

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az M&A ügyletek területén. Közreműködünk különböző formájú és méretű tranzakciókban.

HUI webpage

INGATLANJOG

Az ingatlanjogi tanácsadás irodánk kiemelt szakterületei közé tartozik. Irodánk vállalja az ingatlanjogi tranzakciók teljes körű lebonyolítását, az átvilágítástól és strukturálástól kezdődően az átruházások megvalósításáig bezárólag.

HUI webpage

TÁRSASÁGI JOG

Irodánk rendszeresen áll a Társaságok rendelkezésére mindennapi tevékenységük jogi támogatása céljából, eseti vagy állandó jelleggel is. E körben készek vagyunk a gyors és hatékony jogi támogatásra.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

Közösségi elkötelezettség és társadalmi felelősségvállalás

A Dr. Hamar Ügyvédi Iroda évek óta elkötelezett aziránt, hogy vállalati társadalmi felelősségvállalásainak megfelelő keretrendszert alakítson ki. Ügyvédi Irodánk társadalmi szerepvállalásának fókuszában alapvetően a jövő nemzedéke áll, ezért a gyermekek és az ifjúság fejlődésének támogatását tűzte ki hosszútávú céljának. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az alábbi partnerek támogatásán keresztül közreműködhetünk abban, hogy jót tegyünk és visszaadjunk a közösségnek.

SZAKMAI PUBLIKÁCIÓK, BEJEGYZÉSEK

Kiemelt bejegyzéseink

Legfrissebb híreink, közlemények, tudnivalók.